iTSmeden

Du har just landat på iTSmedens sida på nätet. Här behandlar vi ämnen som nätverksteknik, datorkommunikation, utbildning, webbpublicering och lokala nätverk. Artiklar och inlägg inom dessa ämnen publiceras regelbundet samtidigt som det skapas olika Quizar. Dessa frågetävlingar är tänkta att användas för utvärdering och test i kunskapsnivån. En del Quizar är publika medans flera kräver att man är inloggad som registrerad medlem.

Nätverksteknik, Dator- och kommunikationsteknik innehåller kurser som nätverksteknik, nätverksadministration, nätverksteknologier och datorteknik med kommunikationsteknik. Komponenter, enheter, hårdvara, system, operativ, klienter, servrar, skrivare, nätverkskort ch liknande är de ämnen som har en central roll på iTSmedens sida. Arbetsplatsförlagt lärande, APL, är också viktiga delar på sidan och här samlar vi tips, manualer och sådant som behandlar trepartsaktiviteter mellan lärare, handledare och elev.

Just nu pågår arbetet att bygga upp flera olika kategorier och artiklar. Därför kan det ibland dyka upp en bannersom påpekar att allt inte är helt klart i den kategorin.

 

arbete pagar

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar